Followers

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Assalamualaikum..

Hah!!
Apa yang korang cuit-cuit Fatin nie.. Ada apa-apa masalah ke.? 

APA.??

Ohhh.. 
Pasal tajuk kat entry kali ni ya..
oke-2.. Nie Fatin mau story morry nie.. Yang nak dengar tu,,stay depan lappy ok.. Yang taknak dengar,,boleh pergi main jauh-jauh..Tak luak pon..

Actualy,,after Fatin join segmen sys Diyana Ali  ,, terasa jari jemari ni gatal untuk mencari-cari blogger-blogger yang rajin anjurkan pelbagai aktiviti..


klik banner kalu mahu join ini kempen..((:
Hah !!
Nampak tak banner tu..Kalau kalian mahu tahu,,itulah banner untuk kempen yang Fatin sertai.. Nie just for fun..Mahu melihat tahap keberkesanan kempen ni.. Kalau tak berkesan,,tak pelah..Tak ada rezeki namanya..Tapi kalau berkesan,, syukur lah kempen nie mendapat sambutan..
Korang-korang try la sertai kempen nie..Ni tanda sokongan kita kepada blogger-blogger lain...((:

CREDIT THIS ENTRY TO CIK ABANG CUTE ..(((:
Suka entry nie? like jelah..

49 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda nanti untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

shiema sufian said...

shiema terjah dari segmen yang same :)

aretin said...

terima kasih ..(:

siti hidayah said...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

aretin said...

salam perkenalan kembali...(:

BloomSyaz said...

datang dri kempen yg sama . heeee ~ u're followed . do follow mine if you're not mind . http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-followers.html

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)

nurulauni said...

auni datang...

yana said...

salam, Dari kempen yang sama dah follow awk

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

c genk bah ne said...

Genk datang sini
Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^
JEMPUT DATANG BLOG

~ DADDY ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

follow to follow.

from: adando.blogspot.com

j-yung said...

hello, follow you. follow me back yeah? from the same segmen.

aretin said...

terima kasih ye sume..((:

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :) jom kita berkempen2.

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

errr tapi sila follow blog sy dgn ikhlas ye :) takde paksaan

Acik said...

yeah, dtg menjayakan segmen sama. sudah folo sini - no 101 ... :)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bw here !..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
dtg n follow cn
naty singgah blog ida ya...keep in touch ^_^

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah dari segmen yg sama. heppy berblogging. done follow u.. jmpt dtg belog

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Zuraida Rahim said...

singgah sini jap dan follow..

Shuhaida Subri said...

Aii..singgah dari segmen yg sama. jom join segmen sy lak. http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-cite-gambar-paling-kelakar.html

YNA said...

salam kenal dear :

happy blogging ya? :)

suhaina laui. said...

salam perkenalan...sesi terjah dari kempen ;)


http://umieakif.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

aKSARAfENDI said...

hye..singgah dari blog yg sama..singgah blog sya jom..

aretin said...

trimas ye..:)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

NaLutdi n'iA said...

salam perkenalan..
dari segment yg sama..nice bel0g actly ..
meh la jenguk ke bl0g nadd klu sudi ..

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

shasa_fiez said...

dtg dr kempen yg sama... done folo u.. salam kenal dan mengenali rakan blog..^^

http://shasafiez.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Cik Rose Cute said...

dari segmen yg sama...dah follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

-fa- said...

salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
da follow blog awk & salam kenal ^^)
meh singgah blog sy pulak hkey (^^, http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm. daaa~ (",)

aretin said...

trimas..;)

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

Sudilah follow blog saya juga :) Saya da follow awk dari kempen yg sama!

http://alkhattabbatik.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

TQ

Alissya_Yana said...

Hai singgah dari kempen yang sama n follow awk...

Darling Ninie @ Mama Comel said...

As Salam. Datang berkunjung dari kempen yang sama & follow awak

http://darlingninie.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

teratak hati said...

salam,singgah dari kempen sama, dah follow sini,jmput singgah ye:
http://suterasyifa.blogspot.com

.:|kamaryeah|:. said...

salam follow~
dtg menjengah dr kempen yg sama~

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ Eiya temBam ~ said...

folo suda....miss fatin techik, folow kaka okeyh..:)
http://storyaduhh.blogspot.com/

Fahz said...

singgah sini salam perkenalan dari fahz..:)

nur iela said...

salam dr segmen yg sma ..singgah sni yer =).fllow u ..slmt berkenalan :)

Mya said...

salam singgah dari kempen yg sama. jum folo2... btw, belog yg nice =)

aretin said...

trimas ..;)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama & Follow...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Mrs Lurve said...

Salam kenal, dr segmen yg sama. Dh follow sini, sudi2la follow Mrs Lurve kembali. Mekasih :)


http://indahitukamu.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

che-a/atiah said...

salam perkenalan
dr segmen yg sama
jemput ke blog saya http;//chea94.blogspot.com/

shahdiana said...

join kempen sama...dah follow sini...salam perkenalan...jom datang blog kita.....

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html Folo me back ok! :)