Followers

petang yang melucukan


ASSALAMUALAIKUM & SALAM 1 MALAYSIA

Thanks kat korang sebab waiting next post kan? ok la.. Fatin malas nak celoteh banyak sangat sebab Fatin nak story sikit je pasal tajuk hari ni..
Masa hari jumaat after sesi persekolahan a.k.a cuti da start,, Fatin and cik eyra pergi lah rumah basyirah.. dia ajar Fatin and Cik eyra pkai shawl taw.. korang nak tgok tak hasil daripada usahanya tu?? hah!! jom lihat...














 hah...ok tak??
oklah..kali nie entry xpanjang..sbb Fatin bz.. btw,,ad lagi pic nk tnjuk kat korg,,
















 HAHA.. ade2 sje.. kami pon ade wat video taw..sape nk tngok,,btaw fatin k.. sebab fatin nak bagin url someone.. kat situ,,korang boleh tonton video tu.. ok la korang.. dikesempatan ini,,Fatin nak ucapkan 
maaf zahir & batin..salam dihulur,,uit rye dipinta... hahax,,,...XD

Suka entry nie? like jelah..

Hari sevelom menjelang cuti Hari raya aidilfitri

ASSALAMUALAIKUM & SALAM 1 MALAYSIA

Hy korang.. Hari ni Fatin tak nak membebel banyak sangat.. Macam tajuk hari ini,, Fatin nak ceritakan kenangan pada hari jumaat sebelum cuti hari raya aidilfitri...nak tahu?? jom follow...
masa dalam kelas,,Fatin sempat la jugak snap pic dengan classmate Fatin... 









  Hah...
tu cerita dalam kelas taw.. korang nak tahu apa jadi sebelum loceng balik bunyi?? hah..jom.. Tapi korang kena lah satay depan lap korg taw...
nie la yg kitaorang buat!!!!



















hah!! 
nie la yang kami buat.. pada mulanya hanya nak ambil gambar... tapi lain lak kami buat.. nak tahu .. jom tonton nie...
video
 hehe... 
korang ley tgok tak?? if boley bukak video ue,,jangan gelak taw... If yang tak boleyh.. pity u.. hehe.. 2 cerita kat skolah taw.. sangat menyoronokan.. 
Korang nak tahu apa yang terjadi pada petang ue?? kalau korang nak tahu..tnggu entry yang seterusnya taw.. tata sayang....~~~

Suka entry nie? like jelah..