Followers

Segmen - Jom ! kenal Blogger


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Di pagi yang tak seberapa nak mengindahkan.. Fatin pun menjalankan kegiatan 'blokwalking'.. Apa susah,,kat facebook,,ada macam-macam group untuk blogger-blogger mempromotekan blog masing-masing termasuklah Fatin.. Pasal contest nie pun Fatin dapat dari facebook.. 

Oke.. Actualy,, pemilik blog 'Kuah Asam Pedas' nie ada mengajukan satu soalan yang cukup simple cimple..

==> Apa anda nak buat kalau anda dapat1 juta?

Simple jew soalannya.. Baiklah.. Fatin akan jawab dari hati Fatin sendiri.. Apa yang terlintas di fikiran Fatin akan tuliz..

oke.. Fatin akan gunakan duit itu untuk 

==>  60% Fatin akan sedekahkan kat rumah anak-anak yatim dan orang yang kurang bernasib baik..Sebab dulu Fatin pernah hidup susah..:))

==>   Fatin nak hantar my lovely parents pergi haji sebab tue la impian mereka..

==>   Wat saving sebab tak selalu hidup kita nie senang..

==>   Lastly,, shopping !!!!

Tag this entry for ==>  basyirah ,, hawa ,, eyra ..
 
 
Suka entry nie? like jelah..

5 comments:

❤eyra music _hardcore❤ said...

hahaha...yang penting shopping lhaa!!belanja aku taw :')

❤eyra music _hardcore❤ said...
This comment has been removed by the author.
aretin said...

eyra : baek lah.. aQ akn blnje kaw.. terbbaaaeekk...

Kedai Lalaland said...

Nak jugak=(

aretin said...

keDAI : nak jugak..? alolo.. jom.:)