Followers

Jari jemari ingin menulis

Assalamualaikum..

Hy to all my reader a.k.a silent reader.. Fatin malas sangat nak berceloteh di malam hari ni.. mood tengah romantik ni. eceh ~~

ACTUALLY,, Fatin nak minta pendapat kat awak-awak semua pasal hasrat fatin yang terpendam nie.. sangat dalam woo hasrat ni.. Lagi dalam dari Laut China Selatan.. <=== buat-buat percaya la ya..

Apa hasrat hati Fatin yang terpendam tue??

Oke.. Bagi Fatin peluang untuk meluahkan hasrat hati ni..  sebelum tu,,baca cerita  nie dulu..

Da baca.? Oke.. bagus.. Anda lakukan arahan dengan baik sekali.. Itulah cerpen yang pertama Fatin hasilkan.. lepas tu Fatin da tak tulis cerpen lagi sebab Fatin dalam proses memperbaiki penulisan untuk jadi yang lebih baik.. Fatin nak wat story lagi.. Tapi bersiri.. Cerita tu akan Fatin paparkan kat blog.. bersiri ya.. so,awak-awak kenalah always follow entry terbaru Fatin.. 

Tapi..tapi..tapi..

Fatin tak confident la sayang.. Fatin takut tak ada sambutan.. Lagipun Fatin teringin nak mencuba.. Awak semua boleh tak support Fatin? Please bagi Fatin pendapat.. Patut atau tak.. Kalau banyak yang menyokong,,InsyaAllah Fatin akan teruskan.. Tapi kalau tak ada,,just kuburkan saja niat di hati ni..:(

p/s : teringin nak jadi novelis..:))

Suka entry nie? like jelah..

5 comments:

Aisya Syiera said...

tulis je...
tak salah...

aretin said...

ya ! tapi takot xad smbutan..

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

ABOUT THE STORY : WELL DONE Aretin Fatin.. fia termenitis 1 titis air mata .. huhue...
fia pernah lalui benda ni..tp ye la kan. si shika tu terlalu ikutkan perasaan sgt..dia patut terima hakikat and mulakan hidup baru..tp nak buat macamanakan..kalau dah sayang tu,tak boleh nak buat ape la kan.. huhue.. tp tuhan sygkan dia,sbb tu tuhan ambil nyawa dia supaya dia tak terus sakit hati tengok azrul and salina bila lepas kawin nanti.. :)





:: ape salahnya mencubakan syg.. mungkin pada awalnya belum ada sambutan,tp kalau aretin sabar and menulis dengan ikhlas,insyaalah,tuhan akan bg apa yang aretin harapkan.. :)

❤eyra music _hardcore❤ said...

ok da tu nice laaaa :')

aretin said...

cik fia : thnx 4 support..:)

eyra : thnx..