Followers

NOBODY CARES

Assalamualaikum ,,

Hai for all my readers. Hope you guys always in the pink of health. Ada baca status Fatin yang sesedih lately ni kat fb ? Nak tahu sebab apa? here we go ,,

Masa 2hb tu , baru lepas jumpa someone. we call him A. Masa tu jugak baru lepas call B. mintak maaf kat diaorang actualy. Fatin ada jugak dengar yang si A ni kutuk Fatin tapi Fatin tak percaya melulu. Thats why I call him and ask him the truth. Tapi A tak cakap pape. Dia just jawab 'ntah' . How can !! Takpe , Fatin sabar lagi masa tu sebab masa tu azam memang nak berubah tau. At last , tak sempat habis bincang , dia balik. huh! Sakitnya hati kita ni kan kan. Tengah bengang ni, terus capai kunci motor and cakap kat atok nak keluar. 
Masa tu dah tak pikir apa dah . Terus terjah rumah yanie and ask her , temankan pergi kedai syuhaida lah kononnya. Tapi tak sempat sampai pun ke sana. kenapa? hah ! kejap kejap. Masa tu pergi lah jalan konon nak pusing kampung and at last , nampak aiskrim. tekak kering ah bro. so, belilah dua. Baru je sempat makan sikit , tetiba .........

Sedar sedar dah terbaring kat tepi jalan. kepala berdarah and kaki kiri tersangatlah sakit. Masa tu tak ingat pape. kenapa kat situ pun tak ingat langsung. yanie just berdarah kat siku and calar kat belakang. I'm sorry yanie :'(

Now , kaki kena simen. almost two weeks like this and i suffer !! Kaki kiri 100% tak boleh digunakan untuk sementara waktu. You know what , masa tu tak tahu lah nak menangis atau nak melalak. Fatin tengok muka ibu pun dah berubah. Nak jaga hati ibu punya pasai , looked at her and smile while said ' lex ah. Gua kuat
If korang ? Dapat tak adapt ni semua without your mom by your side? Ibu kat tangkak sekarang and aku? Kat kota tinggi weyh. Start miss her a lot ! :'
YA ALLAH ,, kuatkan lah hati aku menanggung semua dugaan ni. Aku nak pergi sekolah. Dah banyak sangat yang tertinggal. Kuatkan lah semangat aku untuk sembuh. Amin~~ 

Sincerely :



   
Suka entry nie? like jelah..

3 comments:

Miss A said...

Adeq xcident yee . laen kali hati-2 ye . akq pon penah . tp just luka siket jeh. kat umah tuhh jgan lupa jugak selak-2 buku tou ! <3

aretin said...

terima kasih kak ^^

Arif Syazwan said...

excident ? haha. padan muka. tak pandai bawak moto macam tu lah jadi nyer. btw, takziah ! ^____^